Virtuális fogadás
COMME IL FAUT & CO
TOVÁBB
ELŐTÉR
A fogadás VENDÉGKÖNYVE

Hölgyeim és Uraim,
barátaim a nagy virtuáléban!

Szeretném egy kérdéssel kezdeni... Akad-e még Önök között valaki, aki nem érti, mi az a virtuális könyv?! (élénkség a teremben) Ha mégis, akkor örömmel tudatom, hogy az ELŐTÉRBEN zajló diskurzus felér egy kezdőknek és haladóknak indított gyorstanfolyammal... (nevetés) Akik azonban már átestek a virtualitás tűzkeresztségén, azokat nagy örömmel invitálom szerénynek éppen nem mondható fogadásunkra, amelyet a profizmusáról ismert COMME IL FAUT cég állított ki Önöknek. Kérem, adják át magukat a virtuális élvezetek ezen újabb lehetőségének!

Végül szeretnék egy gondolatot idézni ma ünnepelt szerzőnktől, Balladétől. Egyik aforizmája szerint: „A dolgok vagy önmagukban igazak, vagy sehogy. Dolgok viszont önmagukban nem léteznek. Így hát semmi sem igaz.”

Amelyhez hasonló jókat kívánok szíves mindnyájuknak! (Nevetés, taps, de az elnök asszony csendet int.) Ó, majd elfelejtettem... Biztosan lesznek – mindig vannak! – akik majd megkérdezik, miből telt kiadónknak ilyen fényes fogadásra. Nos, a titokra még ma este fény derül, mégpedig annak az oldalnak a legalján, amelyre EZ A LINK mutat.

Addig is jó virtuálozást, a szót átadom a fogadás mindig commet il faut Nagyasszonyának.


Vissza
COMME IL FAUT & CO
TOVÁBB

dísznövények téli elhelyezése télikertben | A virtuális könyv bemutató - google első hely | laptop töltő - weboldal sikerdíjat optimalizálás