Virtuális fogadás
COMME IL FAUT & CO
TOVÁBB
 
A fogadás VENDÉGKÖNYVE

COMME IL FAUT & CO

a POMP-LUX GROUP
nemzetközi kongresszusszervező csoport tagja

kongresszus, kísérő program, rendezvény, fogadás, termékbemutató,
Social events, parties and more, etc.

Cégünk patinás múltra tekint vissza. Jogelődünk már a XIX. századi ún. békeidőkben is létezett és sok jeles társadalmi esemény reprezentációs feladatát látta el. Így pl. mi rendeztük a Magyar Tudományos Akadémia első új tagjainak a Kiegyezés utáni beiktatását, Liszt Ferenc abbévá szentelésekor adott búcsúfogadását, Erzsébet királyné temetési gyászszertartását, de az I. Világháború fegyverletételi ceremóniáit is, hogy csak néhányat említsek a történelmileg ismertté vált események alkalmából ránk hárult feladatok közül.

Természetesen az idők változnak, így a körülmények, de partnereink is mások ma, mint 100-140 évvel ezelőtt. Szolgáltatásaink köre kiszélesedett, nemzetközi kapcsolataink jelentőssé váltak, használjuk a modern kommunikációtechnikát, feladataink a körülmények hatására megváltoztak. Egy azonban maradt, hisz a tradíció kötelez: az általunk rendezett események változatlanul felejthetetlen élményt nyújtanak megrendelőink és vendégeik számára.

Hivatalos eseményeken kívül szívesen rendelkezésre állunk magánmegrendelőink számára családi ünnepségek rendezésénél, legyen az esküvő, keresztelő, jubileum vagy halotti tor. Az alkalomnak megfelelő keretet biztosítunk, amelyre garancia cégünk neve. Kérésére szívesen rendelkezésére bocsátjuk referencialistánkat.

Rendezvényeink kulináris oldalához partnereinktől kitűnő segítséget kapunk:

Előételek Toscanino di Pienza
Levesek Soup-Kultur
Főételek Böjti Szelek Kft
Boszorkánykonyha
Desszertek Mézes Máz Cukrászat
Borok Veni-vidi-vini Borászat
Nix wie Wein GmbH
Pezsgők Chateau BugyBORéque

Zenei aláfestést bármilyen kor jellegének megfelelően biztosítunk szólóhangszertől kamarazenén keresztül nagyzenekarig, sramlitól folkig.

Szakképzett dizájner, szüzsétervező, dramaturg, DJ, díszlet- és kosztümtervező, rendező, hopmester, tánc- és illemtanár házon belül. Amennyiben valamit hiányolna, úgy azt megszerezzük.

Tegyen velünk egy kísérletet és meglátja, nem fogja megbánni!

COMME IL FAUT & CO

Judit de Pompéry
von und zu, valamint
auf und davon

tulajdonos ügyvezető

Vissza
COMME IL FAUT & CO
TOVÁBB
 
A fogadás VENDÉGKÖNYVE

dísznövények téli elhelyezése | virtuális honlap optimalizálás | Nagyboldogasszony Arvisura Anyahita