Virtuális fogadás
BEMUTATKOZIK ACOMME IL FAUT & CO
TOVÁBB

Pohárköszöntő

Excellenciás Asszonyom, mélyen tisztelt Szerző Úr, tisztelt Vendégek, kedves Barátaim!

Világpremier résztvevői vagyunk ma este, ezért külön megtiszteltetés számomra, hogy e történelmi esemény tiszteletére rendezett fogadás háziasszonyaként köszönthetem Önöket.

Ebben a minőségben már sokszor volt módomban szólni, most mégis kicsit lámpalázas vagyok. Megvallom, történelmi múltra visszatekintő patinás cégünk ma szintén világújdonságnak számító feladatot lát el, hisz nemcsak a bennünket megbízó kiadó, nemcsak a bemutatott könyv virtuális, hanem az est további része is.

Éppen ezért kimondottan szerencsés körülménynek érzem, hogy a Rákóczi birtokok legszebb télikertjében lehetünk ma együtt. Ez a gyönyörű kulissza a mai rendezvény számára nemcsak a régió legalkalmasabb helyszíne: mint miliő szimbolikus hidat jelent a történelmi múlt, a gazdag kultúra és a legmodernebb publikációs megjelenési forma között.

Engedjék meg, hogy a mindig megújulni tudó tradíció szellemében emeljem poharam a világszenzációt jelentő könyv – nemcsak – virtuális sikerére! Kívánok Önöknek, mindannyiunknak irodalmilag, zeneileg és kulinárisan egyaránt élménydús estét!


Vissza
COMME IL FAUT & CO
TOVÁBB

dísznövények téli elhelyezése | első hely - google weblap seo |