Amin most dolgozunk

Internetes adatszolgáltatás

2000 novembere óta érhetők el weboldalaink az Interneten, amelyeken 2001 júliusára (összesen) több mint 3000 adat található (nevek, levél-, e-mail- és webcímek sokasága, telefonszámok, műcímek, könyvlisták, bibliográfia, publikációs listák, számos adatot tartalmazó dokumentumok, eredeti irodalmi anyagok stb.). Az oldalak folyamatos bővítése és frissítése, az új oldalak (pl. név- és címtár) elkészítése és elhelyezése az Interneten igen időigényes munka, és jelentős költségekkel jár. Munkánk folytatásához kérjük mindazok segítségét, akik fontosnak tartják, hogy a kárrpátaljai magyar kultúrával és az itt élő nemzetrésszel kapcsolatos legfontosabb információk naprakészen és megbízható pontossággal elérhetőek legyenek a Világhálón. Hasonlóan fontos célunknak tartjuk azt is, hogy e régió szellemi életének a szereplői számára a legszélesebb nyilvánosságot biztosítsuk, ezzel hozzájáruljunk ahhoz, hogy zavarmentesebben integrálódhassanak a szélesebb kulturális közegekbe.
Munkánk a következő számlaszámra történő befizetéssel támogatható:
Magyarországon: ABN-AMRO Bank Rt. 10200830-32319857-00000000
Más országból a K&H Bank Rt, Budapest, Hungary (SWIFT: OKHB HUHB)
17982779 devizaszámlára történő befizetéssel. Előre is köszönjük!

Személyes weblapok

Az Ungbereg Alapítvány 25 kárpátaljai (kötődésű) alkotó és intézmény részére ajánlotta fel, hogy elkészíti onálló weboldalát. A lehetőséggel egyelőre kevesen éltek, de ahonnan megkaptuk digitális formában az adatokat, azok az oldalak már böngészhetők. Kattintsanak a bal oldali kínálat DOSSZIÉ menüsorára.

Dukumentumok

Önálló szolgáltatási formáva nőtte ki magát a szöveges dokumentumokat közzétevé munkánk. Ezek egy része első közlés, amelyeket vagy a szerzők ajánlanak fel publikálásra számunkra, vagy kifejezetten a mi felkérésünk nyomán születnek és kerülnek a világhákóra.