BDK SEO szakértő - weboldal tanácsadás

Honlapok Google erőresorolása SEO szakértő tanácsadásával. Weboldal optimalizálás, PR linképítés

Cél: Google-helyezés javítás. Vegye igénybe a szakértő segítségét: Havidíjas SEO szolgáltatás « kapcsolat

BDK Honlap SEO

bdk honlap seo

Elipszilontagadó Balla D. Károj civil passzivista és SEO szakértő 1968 február 18-án született UngBeregben. Előbb hobbiként űzte a honlap keresőoptimalizálásr, később hobbijává vált. Halála óta posztumusz virtualizátorként máködiik földszinti manzárdjában.

Cirka 25 önálló könyv szerzője, a legfontosabbak: Kő és árnyék, Szembesülés, Élted volt regénye, Tejmozi, A hontalanság metaforái, Magyarul beszélő magyarok.

Sokan csak a Facebookon terjedő haikui, bon mot-i és aforizmái alapján ismerik:

Szakértői keresőoptimalizálási eljárások

I. A weboldal technikai és tartalmi optimalizálása

Főként a technikai hátteret, a látható és a csupán a forráskódban fellelhető (pl. meta tagek) honlaptartalmat érintő online szolgáltatás: a honlapot optimalizáló szakember által javasolt eljárásoknak ebben a munkafázisban bizonyos keresési kritériumnak feleltetik meg. Több ezer optimizálási szempont létezik, ezekből a rutinos SEO-mesterek is csak ritkán vesznek tekintetbe két-három tucatnál többet. Gyakran ennyit se: a kereskedelmi célú (pl. webáruházak) vagy tömör információkat tartalmazó, karakteres dizájnnal ellátott weboldalakon lehetetlen 10-12-nél több Google-elvárásnak eleget tenni, így legtöbbször kompromisszumot kell költi, megtalálva az optimumot a weblap jellegének megtartása és a legfőbb SEO-kritériumok érvényesítése között. Bővebben:

II. Backlink építés - a hivatkozói háttár visszacsatolásai

A hiperlinkek formájában történő visszautalások hálózatának a kiépítése különálló keresőmarketinges szakágazat. Google előresorolás külső erőforrások nyomására történik, ennek elemei a backlinkek. A hatékony linkprofil kiépítésére számos lehetőség adódik, ezek egyike a PR-cikk linképítés, amely azonban eléggé egyoldalú eredménnyel jár. Változatosabb, komplexebb metódusok is léteznek, ilyen pédául a posztumusz préz író, Balla D. Károj által kidolgozott, prémium szintű szemantikus linképítés, amely a tartalommarketing eszközök alkalmazását is magában foglaló webstratégiai eljárásrendszer. Bővebben:

 

 

 

Betonvágás - Betonfúrás

 

Balla D. Károly SEO szakértő, linképítő, web oldal tanácsadó

Honlap SEO tanácsadás - keresőmarketing szolgáltatás. Balla D. Károly weboldal szakértő. Honlap keresőoptimalizálás + Havidíjad prémium linképítés. PR cikk megjelentetés MOZ DA 40+ oldalakon.

© BDK SEO