A kiadó képviselőjének nyilatkozata [2003.02.18]

Úgyszólván semmi sem történt még. És mégis, máris mindenki jópofa.

Viccelődnek. Mókáznak. Szorongatnak bennünket. Kelepcét állítanak. Rosszakaróink álnok csapatai levelek tömkelegével ostromolják félelmet azonban mégsem ismerő kiadónkat. Melyekben plágiumvádakról harsognak.

Harsognak. Nem elég (holott elég lett volna; inkább hagyjuk), hogy kezdetben azt állították, a virtuális könyv, mint olyan (ilyen), nem a mi találmányunk. Megmagyaráztuk. Türelmesen. Nem biztos, hogy mindegyikük elhitte. És értette. Mindegy. Túltettük magunkat rajta. Amennyire lehetett. De azután jött a következő roham. Roham? Hadjárat.

Megragadván a pillanatot, amikor kiadónk kívánatos elnök asszonya halaszthatatlan közfeladatainak ellátása végett ki tudja, hol mászkál, támadásba lendültek. Azzal a hamis színben feltüntetett információval iparkodnak megroppantani hajlíthatatlan gerincünket, hogy a háló számos pontján olvashatni kiadónk elnevezését. Azt állítják, hogy idegen tollakkal ékesítjük projektünket.

Ezennel határozottan, ellenvetést még csak nem is feltételezve kinyilatkoztatjuk, hogy kiadónknak semmi köze a www.oursland.net, a www.ids.ac.uk, a www.renardus.org, a www.tc2000.com, a www.producto.com.ve, a www.lared.com.ve, valamint a www.jiscmail.ac.uk elnevezésű honlapokra mutató találatokban foglaltakhoz. Egyszersmind felszólítjuk a hatóságokat, hogy további intézkedésig valamennyi rosszakarónk gépéről szíveskedjenek – amennyiben indokolt, erőszakos úton – likvidálni az azokra telepített keresőprogramokat.

Kiadónk nevét pedig nem vagyunk hajlandóak megváltoztatni! (TutáLIBER-MáLIBER? Konzerv-All? AntiLIBER-All? KaLIBER-All? Nyuszif-Üll? Na ne.)

Nem törnek át!

a kiadó elnökének képviseletében:
gazda albert
kommunikációs fő- és hr-igazgató

bemutató nyilatkozat notebook szerviz

liberall - laptop szerviz - laptop kijelző hiba megelőzés |budapesten laptop javítás notebook szerviz