Agn O'Stos elnök asszony megkeményíti a szívét [2003.03.27]

Elnöki határozatok

1. Az utóbbi hetekben tanusított inkommunikatív és dehumánerőforrásos magatartása miatt bizonytalan időre felfüggesztem állásából

gazda albert

kommunikációs és hr-főigazgatót. (Munkakörének ellátását további intézkedésig a topmenedzsment veszi át.)

2. A homályos utalásaiból eredő bizonytalanság keltésében és a nyilvánvaló túlnyilatkozásban elkövetett vétsége miatt figyelmeztetésben részesítem

K. Bezvany Eric

kreatív menedzsert, egyben, minden további találgatás és homályos utalás megelőzése érdekében közlöm, hogy Pompéry Judit virtuális könyvének a címe és egyben fő tartalmi motívuma ez: HÍD-FŐ-ÁLLÁS.

3. Sajnálkozásomat fejezem ki

Dege Szabolcs

független pénzügyi szakértő nyilatkozata miatt, akivel korábban korrekt szerződéses munkaviszonyban állt kiadónk, egyben bízom abban, hogy tanácsai a jövőben nem a destruálást szolgálják.

4. Elnöki dorgálásban részesítem

Gergely Tamás

szerkesztőt amiatt, hogy az eredeti kiadói szándék szerint a bemutató napjáig nyilvánosságra hozni nem kívánt adatot (a könyv szerzőjének nevét) idő előtt kiszivárogtatta, továbbá azért, hogy riporterként egy független szakértőt a Liber-ALL belső munkatársaként szólaltatott meg.


Az alkalmat megragadva ezúton biztosítok minden érintettet és érdeklődőt, hogy nehézségeink és a működésünket akadályozó értetlenség és egyes ellenséges viszonyulások ellenére virtuális munkánk folytatásában a végsőkig eltökéltek, mi több liberállhatatosak vagyunk és maradunk.

Lady Agn O'Stos
a Liber-ALL kiadó elnöke