Archív weboldal. Cséka György, az egyetlen avantgárd költő Kárpátalján, egyik legaktívabb szerzője volt az 1993-től 1999-ig megjelenőt Pánsíp c. nyomtatott folyóiratnak. Majd miután ez megszűnt, a 2000-es évek elején néhány esztendeig az UngParty NetCafé webmagazinnak és a digitális Pánsíp-folyamnak is aktív szerzője volt. Az alábbi életrajz ebben az időszakban készült (valószínűleg 2003-ban) bemutatkozó oldalként akkori publikációihoz.

Cséka György

Azt hiszem dél körül [1972.09.12.] születtem [mondják], lehet, hogy sütött épp a nap, nem láttam tisztán, bizonyos körülmények megzavarhattak. Elég gyorsan felnőttem, legalábbis innen, nekem gyorsnak tűnik. Majd, ha öreg leszek, gondolom, számtalan részlet kerül elő az emlékezet poros lomtárából és hirtelen megnyúlik, hatalmas kiterjedésűvé válik az a kis idő. [Ja, Kárpátalján, Beregszászban történt a dolog. Mondják, ukrán óvodába jártam és sokáig elég jól beszéltem a nyelvet. Később ez megváltozott. Magyar középiskolát végeztem el, akkor már nem is emlékeztem az ukrán nyelvre. Most sem ugrott még be, sajnos, pedig Ungváron, az egyetemen [1989-1994], a magyar nyelv-és irodalom szakon bizonyos tantárgyakat ukránul adtak elő, ezeken az órákon születtek legjobb verseim, prózáim, megintcsak, sajnos vagy ellenkezőleg. Az ukrán történelem tanára valami olyan borzalmas kölnit használt [gondolom, literszám locsolta magára], hogy szagára most is emlékszem, ha másra nem is. Egyébként, főleg huszadik századi magyar prózával [Szentkuthy Miklós, Mészöly Miklós] foglalkoztam intenzíven, szakdolgozataim, diplomamunkám a tanúk [hmm…] erre. Viszonylag zökkenőmentesen sikerült aztán Budapestre kerülni, a bölcsészkar esztétika szakára, majd onnan az esztétika doktori iskolába. Kortárs magyar úgyszintén, akivel bíbelődöm mostanság, nagy élvezettel: Tandori Dezső. Persze a prózája. Miért persze. Közben Balla D. Károly úgymond felfedezett, mint költőt, ilyesmit. Elő is került 1994-ben, azt hiszem, első kötetem [klondájk: egymillió fallikus csillogás], amit felfedezőm adott ki, persze. Megjelentem itt-ott, kárpátaljai irodalmi lapokban, atnológiákban [álszerényen mondom azt, hogy talán a kárpátaljai irodalomtörténet is új fejezetéhez érkezett kicsit, persze, az új fejezetben olyan [nagy] nevekkel, mint Lengyel Tamás, Bagu László, Pócs István]. Szerkesztettem is a Kárpátaljai Magyar Tanárképző Főiskola megbízásából magyar költészeti antológiát, négy kötetben. Aztán van az irodalomtörténeti fejezetnek, azaz a kárpátaljai négyek bandájának [L.T., B.L., P.I. és jómagam] egy príma kis lapja, a Véletlen Balett, ami kezdetben és is szerkesztettem, amit együtt találtunk ki, és ami eléggé megtalálható némely könyvesboltokban Budapesten [Írók Könyvesboltja]. Voltak, vannak dolgaim a Nappali Házban, Az Irodalom Visszavágban, Pannon Tükörben, Parnasszusban, Élet és Irodalomban és persze a Pánsípban [melegen ajánlom naplóm elolvasását felfedezőm honlapján, azaz ITT]. Elég rendesen megkísértett a fotográfia is. A legutóbbi előtti [talán] Véletlen Balettben található egynémely régebbi munkám. Ahogy eme pompás arcképem is [ITT] sajátom. Még majd, többek között szeretnék egy monográfiát írni David Lynch-ről és Takesi Kitano-ról. A Tandori-monográfia után, persze. Élet-és építészeti stílusom: a [főleg japán] minimalizmus. Kedvenc zene, most: drum’n bass. És Bach. Hát ebből is szóvicc lett. Mint mindenből.] És milyen vastag!!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cséka györgy kereső marketing optimalizálásCséka György önéletrajza 2003-ból

A fenti adatok elavultak. A szerző a 2000-es évek derekáig volt az UngParty NetCafé és a digitális Pánsíp-folyam aktív szerzője, a fenti életrajz ebben az időszakban és ebből az alkalomból íródott.

 

 

 

 

 

 

 

 


A jelen website bizonyos minimális keresőoptimalizáláson esett át, így a korábbi hevenyészett tartalmi megfeleltetés után sikerült elérni, hogy az oldal title, description és keyword content meta-tagje kölcsönös relevanciában álljon a honlap szövegtartalmával. Így az hoptimalizált honlap 2014-től kíszítőjének SEO-projektumait támogatja, azaz hozzájárul ahhoz, hogy a SEO-módszerekkel optimalizált weboldalak kereső találati helyezései javuljanak. Ezért megtörtént a támogatott webhelyek jellegzetességenek rálényegítése is a jelen weblapra, minek révén részévé vált a PRINCE2 projektmenedzsment programnak.

Keresőmarketing, Google-SEO, linképítés és honlapoptimalizálás

Keresőoptimalizálás és kreatív linképítés, Google honlap optimalizálás, arvisura sofőrszolgálat Budapest
A weboldal optimalizálás kulcsszavai: google, keresőoptimalizálás, seo, arvisura, linképítés, honlapoptimalizálás, könyv, weboldal, budapest, sofőr, szolgálat,

Irodalmároknak: Pánikbetegség kezelése Bp

Keresőoptimalizálás és kreatív irodalmi linképítés avantgárd stílusjegyekkel. A literatúrában az izmusok és a google-típusú posztmodern honlap optimalizálás létjogosultsága ma már nem kétséges.

Aki pedig értenek a számítástechnikához költő alkatuk ellenére, azokat szívesen látjuk ebben a projektben:

Télikert építés Budapest: Caribi Pub

magyar szecesszió budapest - ólomüveg ablak építés - télikert - terasz

Cséka György önéletrajza 2003-ból - archív weboldal | Keresőmarketing és kreatív linképítés, Google honlap optimalizálás, pánikbetegség kezelése, télikert építés Budapest, télikertgyártás, organikus keresőoptimalizálás, seo, arvisura, honlapoptimalizálás, könyv, weblap, net-seo, weboptimalizáló honlap, keresőbarát weboldal, budapest, pánikbetegség, télikert építés, huzatfokozás, szellőzőmotor, keresőmarketing


A KeyWords és a Descriptions CONTENT megfelelő kialakítása alapkövetelmény a keresőbarát weboldalak esetében. Google optimalizálás, hatékony keresőoptimalizálás, seo technikák egyéni alkalmazása az arvisura projektekben és a diszperzív linképítés alkalmazása során. Könyv a Honlapoptimalizálás mibenlétéről, honlap, weboldal.

Virtuális szerverbérlés budapest, vps-szerverek bérlése és szerverhosting. Megfelelő webtárhely birkobána elmúlik a pánikbetegség és az agorafóbia -
Keresőmarketing és weboptimalizálás, SEO linképítő online marketing tevékenység - Keresőmarketing és SEO linképítés


 

Avantgárd seo szolgáltatás: mobil markting - csoportos üzenetküldés - redundáns erőforrással tömeges kommunikáció

Budapesten a sofőrszolgálat telefonhívással vehető igénybe, a profi gépkocsivezetők non-stop állnak az ittas utasok szolgálatára, hogy ne kelljen alkoholos állapotban volán mögé ülniük. te iszol, mi vezetünk.